Gewonde bij ongeval met scootmobiel tijdens jaarmarkt

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een berijdster van een scootmobiel is vanmiddag de controle over haar voertuig kwijtgeraakt op de Lange Zelke en naar het ziekenhuis gebracht met een hoofdwond.

Even na twaalf uur reed de vrouw tussen de Rabobank en marktkramen in de richting van de Torenstraat. Een marktverkoopster tegenover de Rabobank hoorde ineens een hels kabaal: de scootmobielster reed kennelijk tegen de palen van een kraam en kwam met hoge snelheid van achter de kraam tevoorschijn, waarna ze tegen het wegdek klapte. “Het leek wel of de scootmobiel op hol geslagen was. De wielen gingen de lucht in. Voor hetzelfde geld rijdt ze via de pui een winkel binnen”, zegt de marktverkoopster.

De onfortuinlijke scootmobielster werd naar een winkel met e-sigaretten en toebehoren gebracht. Daar verbonden ambulancemedewerkers even later de hoofdwond die ze had opgelopen.

Vorig artikelVlissinger (32) mishandelt en bedreigt medeweggebruiker op Sloeweg
Volgend artikelPolitie ruimt hennepkwekerij met 231 planten in Vlissingen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier