Vlissinger (32) mishandelt en bedreigt medeweggebruiker op Sloeweg

© Foto: Google Maps

VLISSINGEN – Een autobestuurder is gisteravond tegen 19.00 uur bedreigd en mishandeld door een medeweggebruiker bij de Sloebrug.

Het slachtoffer werd enige tijd achtervolgd op de A58. Voor de Sloebrug waren de spoorbomen gesloten zodat beide auto’s stopten. De verdachte stapte uit, liep naar de voor hem staande auto, opende het portier, mishandelde de bestuurder en reed daarna hard weg.

De politie kon aan de hand van het kenteken de identiteit van de verdachte achterhalen. Deze 32-jarige man uit Vlissingen meldde zich op het politiebureau en werd aangehouden op verdenking van gevaarlijk rijgedrag, mishandeling en bedreiging.

Volgens de politie begon het conflict in ‘s-Heer Hendrikskinderen. De later aangehouden persoon reed daar slingerend met een slakkengangetje over de Stadseweg. Het latere slachtoffer haalde de auto in bij het invoegen op de A58. In het voorbijgaan zag een passagier dat hun medeweggebruiker een snijbeweging langs de keel maakte. Daarna begon de achtervolging tot aan de Sloebrug.

Vorig artikelPolitie neemt rijbewijs van drankrijder in
Volgend artikelGewonde bij ongeval met scootmobiel tijdens jaarmarkt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier