Scheepvaart gestremd door kapotgereden slagboom Sloebrug

De kapotte slagboom. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het scheepvaartverkeer door het Kanaal door Walcheren heeft vanmiddag vertraging opgelopen door een kapotgereden slagboom.

Omstreeks 13.30 uur ging het mis. Een vrachtwagenbestuurder die uit Vlissingen kwam, dacht onder de slagboom door de kunnen rijden terwijl deze al aan het dalen was. Dat lukte niet. De slagboom aan de kant van Vlissingen was niet meer te gebruiken. Aan de kant van de A58 bleef de slagboom half boven de weg hangen.

- Advertentie -

Politie en Rijkswaterstaat regelden tijdelijk het verkeer omdat de boom de rijbaan versperde. Een reparatiebedrijf legde de kapotte slagboom op het fietspad zodat het autoverkeer er geen last meer van had.

Rond 15.00 uur was een nieuwe slagboom aangebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ruimt hennepkwekerij met 231 planten in Vlissingen
Volgend artikelPolitie arresteert twee winkeldieven met behulp van camera’s
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.