Scheepvaart gestremd door kapotgereden slagboom Sloebrug

De kapotte slagboom. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Het scheepvaartverkeer door het Kanaal door Walcheren heeft vanmiddag vertraging opgelopen door een kapotgereden slagboom.

Omstreeks 13.30 uur ging het mis. Een vrachtwagenbestuurder die uit Vlissingen kwam, dacht onder de slagboom door de kunnen rijden terwijl deze al aan het dalen was. Dat lukte niet. De slagboom aan de kant van Vlissingen was niet meer te gebruiken. Aan de kant van de A58 bleef de slagboom half boven de weg hangen.

Politie en Rijkswaterstaat regelden tijdelijk het verkeer omdat de boom de rijbaan versperde. Een reparatiebedrijf legde de kapotte slagboom op het fietspad zodat het autoverkeer er geen last meer van had.

Rond 15.00 uur was een nieuwe slagboom aangebracht.

Vorig artikelPolitie ruimt hennepkwekerij met 231 planten in Vlissingen
Volgend artikelPolitie arresteert twee winkeldieven met behulp van camera’s
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier