Politie arresteert twee winkeldieven met behulp van camera’s

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Dankzij live camerabeelden heeft de politie vanmiddag twee winkeldieven weten op te pakken. De diefstal was gepleegd bij een opticien in de binnenstad.

Tijdens de De Ruyter-jaarmarkt kwam er bij de politie een melding binnen van een diefstal bij een opticien in de Vlissingse binnenstad. Een motoragent, een hondengeleider en nog een politie-eenheid werden door de meldkamer ter plaatse gestuurd.

Andere agenten op het politiebureau bekeken ondertussen de camerabeelden. Nadat de twee verdachten op camera waren gezien, werden de eenheden op straat aangestuurd en konden de twee winkeldieven niet veel later worden aangehouden.

Vorig artikelScheepvaart gestremd door kapotgereden slagboom Sloebrug
Volgend artikelFietsster loopt armletsel op bij val in Oost-Souburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier