Politie arresteert twee winkeldieven met behulp van camera’s

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Dankzij live camerabeelden heeft de politie vanmiddag twee winkeldieven weten op te pakken. De diefstal was gepleegd bij een opticien in de binnenstad.

Tijdens de De Ruyter-jaarmarkt kwam er bij de politie een melding binnen van een diefstal bij een opticien in de Vlissingse binnenstad. Een motoragent, een hondengeleider en nog een politie-eenheid werden door de meldkamer ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Andere agenten op het politiebureau bekeken ondertussen de camerabeelden. Nadat de twee verdachten op camera waren gezien, werden de eenheden op straat aangestuurd en konden de twee winkeldieven niet veel later worden aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelScheepvaart gestremd door kapotgereden slagboom Sloebrug
Volgend artikelFietsster loopt armletsel op bij val in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.