Fietsster loopt armletsel op bij val in Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een fietsster heeft vandaag tegen de avond waarschijnlijk een gebroken pols opgelopen bij een val op de Bermweg in Oost-Souburg.

De vrouw reed tegen een paaltje (foto). Haar arm werd in de ambulance verbonden, daarna kon ze lopend huiswaarts. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

- Advertentie -

De afdeling Zeeland van de Fietserbond stelde in het verleden dat de fietsstroken op de Bermweg te smal zijn, ze zouden niet voldoen aan de zogenoemde CROW-richtlijnen voor 50 kilometer-wegen, dus moest de maximumsnelheid omlaag naar 30. De gemeente Vlissingen reageerde hierop negatief: “De gemeente vindt een afwaardering onwenselijk aangezien de inrichting van de weg hier niet op aansluit en ook de hulpdiensten gebruik maken van deze route. Daarnaast is de Bermweg van groot belang voor de verkeerscirculatie in Oost-Souburg”.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert twee winkeldieven met behulp van camera’s
Volgend artikelBrand op begane grond bioscoop CineCity onder controle
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).