Fietsster loopt armletsel op bij val in Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Een fietsster heeft vandaag tegen de avond waarschijnlijk een gebroken pols opgelopen bij een val op de Bermweg in Oost-Souburg.

De vrouw reed tegen een paaltje (foto). Haar arm werd in de ambulance verbonden, daarna kon ze lopend huiswaarts. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

De afdeling Zeeland van de Fietserbond stelde in het verleden dat de fietsstroken op de Bermweg te smal zijn, ze zouden niet voldoen aan de zogenoemde CROW-richtlijnen voor 50 kilometer-wegen, dus moest de maximumsnelheid omlaag naar 30. De gemeente Vlissingen reageerde hierop negatief: “De gemeente vindt een afwaardering onwenselijk aangezien de inrichting van de weg hier niet op aansluit en ook de hulpdiensten gebruik maken van deze route. Daarnaast is de Bermweg van groot belang voor de verkeerscirculatie in Oost-Souburg”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier