Fietsster gewond bij val nabij Bellamypark

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vrijdagavond laat gewond geraakt toen ze met haar elektrische driewieler onderuit ging op de Breewaterstraat, achter de Belgische Loodsensociëteit.

Volgens een omwonende die 112 belde, reed de vrouw op haar elektrische, driewielige fiets over de Noordzeestraat in de richting van de Breewaterstraat en botste ze vermoedelijk tegen een betonblok waarin een hek van een bouwplaats langs de Noordzeestraat bevestigd is.

- Advertentie -

Tijdens de behandeling door toegesnelde ambulancemedewerkers, geassisteerd door politieagenten, schreeuwde de vrouw het uit van de pijn.

De omwonende die 112 belde, verleende eerste hulp en meende een dranklucht te ontwaren bij het slachtoffer. Voor zover bekend nam de politie geen blaastest af.

De gevallen vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht in het gezelschap van haar vriend. Een buurtbewoner heeft de elektrische driewieler ondergebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie sluit misdrijf uit na vondst lichaam in tuin Oost-Souburg
Volgend artikelMeer rook dan vuur bij brandje tussen de spoorwegrails
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).