Politie sluit misdrijf uit na vondst lichaam in tuin Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanavond is een overleden persoon aangetroffen in Oost-Souburg, de politie meldt zojuist dat er geen aanwijzing voor een misdrijf bestaat.

De overleden persoon werd begin deze avond gevonden in een tuin achter een woning aan de Zeewijksingel. Om 18.37 uur kregen hulpdiensten en burgerhulpverleners een spoedoproep. Al snel bleek reanimatie vruchteloos. Het onderzoek in de tuin en de woning duurde tot 21.00 uur. Zojuist maakt de politie bekend dat het een natuurlijke dood betreft.

- Advertentie -

Intussen blijft onduidelijk wat er vanochtend is gebeurd op de glooiing ter hoogte van de Boulevard Bankert in Vlissingen. Onder het terras van restaurant Waterfront zou een misdrijf gepleegd zijn. De politie was al rond 05.00 uur ter plekke en verrichtte de hele ochtend forensisch onderzoek waarbij een speurhond werd ingezet.

Volgens een medewerkster van restaurant Waterfront mocht tijdens het onderzoek niemand op het terras komen. Aanvankelijk boden de rechercheurs geen informatie, aldus de medewerkster, later gaven ze prijs dat er niets gevonden was. Een politiewoordvoerder verklaarde tegen de avond dat er vandaag geen nadere details bekendgemaakt zouden worden.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVrouw met hoofdletsel naar ziekenhuis na val in binnenstad
Volgend artikelFietsster gewond bij val nabij Bellamypark
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).