Meer rook dan vuur bij brandje tussen de spoorwegrails

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanmiddag een brandje geblust tussen de rails nabij de spoorwegovergang aan de Oude Veerhavenweg.

Toen de leden van de post Oost-Souburg aankwamen, moesten ze wachten voor de vertrekkende intercitytrein Vlissingen-Amsterdam van 16.52 uur. De trein reed gewoon over het – geringe – brandje. Er was meer rook dan vuur. Met twee emmers water kon de klus worden geklaard.

- ADVERTENTIE -

Eerder vanmiddag kwamen de vrijwilligers uit Vlissingen in actie, een van de twee liften van Résidence Belvédère aan de Boulevard Bankert zat vast. De brandweer parkeerde aan de achterzijde, op de Kenau Hasselaarstraat, en wist de twee vastgeraakte personen uit de lift te bevrijden.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!