Man aangehouden die met een mes in drukke Walstraat loopt

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een man aangehouden die zichtbaar met een mes rondliep in de Walstraat.

Zes agenten spoedden zich rond 16.00 uur naar de Walstraat, er was een melding over een man die met een mes in zijn handen rondliep. “Ik dacht, straks snijdt-ie iemand de strot af”, zei een vrouwelijke getuige. In de buurt van de gewapende man zouden kinderen hebben gespeeld.

- Advertentie -

De man was snel gevonden. Het mes niet. Agenten fouilleerden de verdachte en doorzochten zijn tas. Collega’s zochten in prullenbakken en struiken. Na enige tijd hielpen ook twee handhavers. De man hield intussen vol dat hij niets verkeerds had gedaan. Wel moest hij afstand doen van zijn bier in blik.

Tegen 16.30 uur kwam het mes tevoorschijn: de verdachte bleek het op een ongebruikelijke, intieme plek op zijn lichaam verstopt te hebben. Hij werd meteen in de boeien geslagen en weggevoerd. Een agent nam vervolgens nog een getuigenverklaring op.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie en Douane houden controle in havengebied
Volgend artikelPolitie zoekt eigenaar van vermoedelijk gestolen fiets
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).