Politie en Douane houden controle in havengebied

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – Donderdagavond en vrijdagochtend vroeg hebben agenten en opsporingsambtenaren van de Douane in en rondom de havens van Vlissingen een controle gehouden.

Vanaf 20.30 tot 1.00 uur werd een staande controle gehouden op de Frankrijkweg bij Nieuwdorp. Daarna werden van 1.00 uur tot 4.00 uur rijdende controles uitgevoerd in de havens van Vlissingen-Oost en de omgeving van de binnen- en buitenhaven van Vlissingen.

- Advertentie -

In totaal werden tachtig voertuigen staande gehouden en gecontroleerd. De politie bekeek nadrukkelijk de identiteit van de voertuigen en de inzittenden. De Douane richtte zich met name op de goederen die in de voertuigen vervoerd werden. In een voertuig werd een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. Door de inzittenden van dit voertuig werd afstand gedaan van deze drugs, waardoor zij, met een waarschuwing op zak, hun weg mochten vervolgen.

- Advertentie -
Vorig artikelGevluchte scooterrijder Bossenburgh is 17-jarige Vlissinger
Volgend artikelMan aangehouden die met een mes in drukke Walstraat loopt
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.