Scooter uitgebrand op Duinstraat Koudekerke

© Foto: Ingezonden

KOUDEKERKE – Vanavond is er een scooter uitgebrand in Koudekerke. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Om 18.11 uur werd de brandweer van Koudekerke opgeroepen voor een buitenbrand aan de Duinstraat. Ter plekke bleek het te gaan om een scooter.

Met één straal hoge druk was het vuur binnen enkele minuten gedoofd. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Vorig artikelScooterbestuurder gewond bij aanrijding op Marie Curieweg
Volgend artikelMelding onwelwording leidt tot bekeuring voor dronkenschap
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier