Melding onwelwording leidt tot bekeuring voor dronkenschap

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Politie-agenten en ambulancepersoneel zijn begin deze avond met spoed uitgerukt naar het Baskensburgpad voor een onwelwording.

Een getuige had de man in kwestie even daarvoor al zien lopen bij het Scheldemond-college. De man zat onder het bloed en leek dronken. De getuige stelde hem voor 112 te bellen, maar dat idee werd resoluut van de hand gewezen.

- Advertentie -

Verderop, net voor het Baskensburgplein, belde iemand anders toch het alarmnummer. Op hun Instagram-account schrijven de Middelburgse wijkagenten ironisch: “Onderzoek wees uit dat het ging om de zogenaamde Ziekte van Heineken”.

“Persoon is overgedragen aan zijn eigen zorgkader en kan rekenen op een bekeuring voor openbare dronkenschap.”

- Advertentie -
Vorig artikelScooter uitgebrand op Duinstraat Koudekerke
Volgend artikelPony door brandweer uit rooster bevrijd bij Ringburgwal
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.