Vakantie: schoolboeken in brand langs het Vrijburgpad

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het begin van de zomervakantie is voor iemand reden geweest om schriften en schoolboeken te verbranden in een bunker.

Om half vijf spoedde de brandweer zich naar de bunkers langs het Vrijburgpad. Er was een vuurtje gemeld. Twee emmers water bleken genoeg om het te doven. Uit de restanten viel op te maken dat het schoolspullen betrof.

- ADVERTENTIE -

Eerder vanmiddag kwam de Strandwacht in actie. In een van de huisjes op het Nollestrand had een vrouw medische problemen. Strandwachten vingen haar op, reden even later het ambulancepersoneel met de jeep over het zand en brachten het slachtoffer, na behandeling in het strandhuisje, naar de ambulance op het Nollehoofd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!