Onderzoek naar toedracht fatale aanrijding Nieuwjaarsnacht

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanavond doen verkeersspecialisten van politie onderzoek naar de fatale aanrijding die rond 03.20 uur in de Nieuwjaarsnacht in Vlissingen gebeurde. Een 24-jarige man kwam als gevolg van dit ongeval om het leven.

Vanwege dit onderzoek wordt de Sottegemstraat in Vlissingen dinsdagavond en een gedeelte van de nacht afgesloten voor alle verkeer. Vermoedelijk zal de afsluiting van 19.00 uur tot 05.00 uur duren. De omwonenden zijn hierover al eerder geïnformeerd door de gemeente. Het onderzoek dat nu gedaan wordt is een zogenoemd validatie-onderzoek en houdt in dat de snelheid en de bewegingen van de mogelijk betrokken auto worden gereconstrueerd door rechercheurs van de VOA (verkeersongevallenanalisten).

- ADVERTENTIE -

Het ernstige ongeval heeft destijds heel wat geschokte reacties teweeg gebracht in Vlissingen en in de media werd er veel aandacht aan besteed. Ook zijn er meerdere malen getuigenoproepen gedaan door de politie. Om mensen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, maar tóch graag hun informatie alsnog willen delen opnieuw een kans te geven doen we nogmaals een oproep: Hebt u iets gezien dat kan bijdragen aan de oplossing van deze zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via Whatsapp (06-12207006). Vermeld bij uw contact zaaknummer 2019-000222.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!