Automobilist ziet fietsster over het hoofd met botsing tot gevolg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen omstreeks 11.00 uur is een aanrijding ontstaan tussen een fietsster en een autobestuurder. Niemand raakte gewond.

Volgens een woordvoerster van de politie vond de aanrijding plaats op de kruising van de Govert Flincklaan en de Hercules Segherslaan.

- Advertentie -

De fietsster, een 70-jarige vrouw uit Vlissingen, kwam met haar fiets ten val nadat zij was aangereden door een automobilist, een 60-jarige man eveneens uit Vlissingen. Het voorwiel van de fiets kwam door de aanrijding onder de auto terecht.

Vermoedelijk ontstond de aanrijding doordat de bestuurder van de auto de fietsster over het hoofd zag. De opgeroepen ambulance-medewerkers keken het slachtoffer na, maar verdere medische hulp bleek niet noodzakelijk. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De fiets van de vrouw raakte door het ongeval wel beschadigd.

- Advertentie -
Vorig artikelLangslepende burenruzie loopt flink uit de hand
Volgend artikelScooterrijder gewond bij aanrijding met uitparkerende auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.