Automobilist ziet fietsster over het hoofd met botsing tot gevolg

0
Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmorgen omstreeks 11.00 uur is een aanrijding ontstaan tussen een fietsster en een autobestuurder. Niemand raakte gewond.

Volgens een woordvoerster van de politie vond de aanrijding plaats op de kruising van de Govert Flincklaan en de Hercules Segherslaan.

De fietsster, een 70-jarige vrouw uit Vlissingen, kwam met haar fiets ten val nadat zij was aangereden door een automobilist, een 60-jarige man eveneens uit Vlissingen. Het voorwiel van de fiets kwam door de aanrijding onder de auto terecht.

Vermoedelijk ontstond de aanrijding doordat de bestuurder van de auto de fietsster over het hoofd zag. De opgeroepen ambulance-medewerkers keken het slachtoffer na, maar verdere medische hulp bleek niet noodzakelijk. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De fiets van de vrouw raakte door het ongeval wel beschadigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier