Brand op bootje Visserijkade Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft er brand gewoed op een bootje dat lag afgemeerd aan de Visserijkade in Vlissingen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Om iets voor 04.00 uur werd de brand ontdekt op een bootje aan de Visserijkade. Een blusvoertuig van de brandweer uit Oost-Souburg en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer werden met spoed ter plekke gestuurd.

- Advertentie -

Bij aankomst bleek de hoogwerker niet nodig te zijn, deze keerde dan ook terug naar de kazerne. Omstreeks 04.20 uur was het vuur geblust. De brandweer heeft ook een naastgelegen boot gecontroleerd op brand, hiervan was geen sprake.

Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Politiewoordvoerder Alwin Don geeft aan dat de politie geen aanwijzingen heeft om uit te gaan van opzet.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond bij aanrijding met uitparkerende auto
Volgend artikelBerijdster scootmobiel gewond bij aanrijding in Ribesstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.