Berijdster scootmobiel gewond bij aanrijding in Ribesstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een berijdster van een scootmobiel is vanmiddag aangereden op de Ribesstraat en gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De scootmobiel werd tegen 16.00 uur geraakt door een personenwagen op de hoek van de Ribesstraat en de Van Dishoeckstraat. Een bezoeker van de nabijgelegen sportschool zag het ongeval gebeuren en legde even later aan de politie de toedracht uit. Intussen werd het slachtoffer op het wegdek behandeld door ambulance-medewerkers.

- Advertentie -

De autobestuurder deed een blaastest, hij bleek niet te hebben gedronken. Een van de agenten zat korte tijd in de auto voor een technische check.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een agent heeft de scootmobiel naar een veilige plek gereden, vermoedelijk het politiebureau aan de Breestraat.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBrand op bootje Visserijkade Vlissingen
Volgend artikelJongeman gewond in trampolinepark, brandweer ingeschakeld
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).