Slachtoffer vechtpartij Glacisstraat verkeerde flink onder invloed

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De man die gisteravond letsel opliep bij een vechtpartij in de Glacisstraat is een 38-jarige Vlissinger, volgens de politie verkeerde hij flink onder invloed van alcohol en/of drugs.

Het letsel zou ernstig zijn. De man maakte rond 21.00 uur stampij voor de woning van een 48-jarige plaatsgenoot. Laatstgenoemde kwam naar buiten en direct ontstond een laaiende ruzie waarbij de twee kemphanen rollebollend over straat gingen, aldus de politie.

- Advertentie -

Omstanders belden 112. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, de verdachte naar Torentijd. De technische recherche deed tot na middernacht onderzoek. De verdachte zit nog vast.

Het slachtoffer van het steekincident enkele uren later op de kruising Margrietenlaan/Irislaan is volgens de politie een 28-jarige Vlissinger. Agenten kregen een melding van een vechtpartij en troffen het slachtoffer bloedend op de grond aan. Enkele mannen stonden ontdaan rond hem heen.

Uit getuigenverklaringen bleek al snel wie de vermoedelijke dader was. Hij is nog voortvluchtig.

- Advertentie -
Vorig artikelZwaargewonde bij steekincident Margrietenlaan
Volgend artikelSnel ingrijpen voorkomt brand op terrein speeltuinvereniging
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).