Minderjarige aangehouden met drugs op Vlissingse steiger

© Foto: Wijkagenten Vlissingen
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een minderjarige is afgelopen nacht aangehouden voor het bezit van drugs, zo schrijven de Vlissingse wijkagenten op Twitter.

De aangehouden persoon stond met andere minderjarigen op een hoge steiger waar de toegang verboden is. Daardoor viel het groepje op. Bij controle kwam het bezit van hard-/softdrugs aan het licht.

- Advertentie -

Na overleg besliste de officier van justitie tot een verwijzing naar HALT (Het Alternatief).

Tegen de ochtend meldden twee voorbijgangers dat een jongen in de berm van het Vlissings Jaagpad lag. Hij lag bij een fiets en was niet aanspreekbaar. Agenten wisten even later contact te leggen. Het bleek te gaan om een 17-jarige Middelburger die zwaar onder invloed van alcohol verkeerde. Op de alcoholtester blies hij een F.

De agenten belden een GGD-arts en die besloot, op grond van de bevindingen van de politie, dat de jongen met een ambulance naar het ziekenhuis moest. De ouders van de 17-jarige zijn in kennis gesteld. Mogelijk komt ook hij in aanmerking voor een verwijzing naar HALT.

- Advertentie -
Vorig artikelSnel ingrijpen voorkomt brand op terrein speeltuinvereniging
Volgend artikelGroep motorrijders bezorgt politie overwerk, meerdere boetes uitgedeeld
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).