Groep motorrijders bezorgt politie overwerk, meerdere boetes uitgedeeld

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is vanavond opgetreden tegen een groep van ruim honderd motorrijders die veel overlast veroorzaakte op de Boulevard.

Tegen de avond streken de motorrijders neer op de terrassen Raymondo en Cappucino na het maken van snelheidsovertredingen en voorrangsfouten. Ter plekke brachten ze nog ‘burn outs’ ten gehore waarmee ze onnodig geluid produceerden. De politie spreekt van hufterig verkeersgedrag.

- ADVERTENTIE -

Na veel klachten uit de omgeving trad de politie rond 18.30 uur op. Meerdere eenheden namen stelling in de stad, ondermeer hoek Spuistraat/Coosje Buskenstraat en rotonde Scheldestraat/Aagje Dekenstraat. Vanuit een wagen met opschrift ‘Officier van Dienst’ leek de actie gecoördineerd te worden. Een motoragent legde op de Boulevard contact met de overlastgevers en peilde de stemming.

Kleine formaties met deelnemers aan de tocht reden vanaf het verzamelpunt aan de Boulevard door Vlissingen en terug naar de Boulevard. Ze kregen telkens agenten mee ter begeleiding en controle. Een dergelijke formatie werd ondermeer waargenomen op de Sloeweg bij Rosenburg. Volgens de politie zijn er meerdere bekeuringen uitgeschreven.

Even na 19.30 uur vertrok een grote, laatste groep naar de A58 via de Coosje Buskenstraat, Spuistraat, Nieuwendijk, Koningsweg en Keersluisbrug. De eenheid met wagenopschrift ‘Officier van Dienst’ en de motoragent zorgden voor een zo ordentelijk mogelijke aftocht.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!