Vlissinger (27) pleegt mishandeling onder de ogen van agenten en wordt aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 27-jarige man uit Vlissingen is vanmorgen vroeg door de politie op heterdaad aangehouden voor een mishandeling. Agenten hadden gezien dat hij voor een horecazaak op de Nieuwendijk een 23-jarige plaatsgenoot met gebalde vuist op de neus had geslagen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat er een onbekende man op hem af kwam die iets naar hem riep en daarna direct met gebalde vuist uithaalde. Het slachtoffer voelde dat hij hard op zijn neus werd geraakt. Dit deed veel pijn waarna hij in elkaar zakte. Het slachtoffer kent de dader niet en begrijpt dan ook niet waarom die man hem mishandelde.  

Agenten zagen vanuit hun auto de mishandeling gebeuren. Ze zagen dat de dader wegrende in de richting van de Sarazijnstraat. De dienders achtervolgden de agressieve man te voet en op de fiets. Ze achterhaalden hem op het Plein Vierwinden en hebben hem daar rond 05.00 uur aangehouden.

Vorig artikelBusje zonder kentekens brandt uit op donkere Verbrande Hofweg
Volgend artikelBrandweer kan snel retour na melding uit woonzorgcentrum
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier