Brandweer kan snel retour na melding uit woonzorgcentrum

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Brandweer en politie zijn vanmiddag uitgerukt voor een brandmelding in een woonzorgcentrum aan de Schutterijstraat. Er hoefde niet geblust te worden.

Om 12.21 uur werd alarm geslagen. De politie was snel aanwezig, agenten spraken een medewerker van een bedrijf dat werkzaamheden aan de flats verricht. De medewerker wees naar de bovenste etage van het woonzorgcentrum aan de kant van het Spuiplein.

- Advertentie -

Brandweerlieden van de post Stromenweg betraden de betreffende flat via de parkeerplaats aan de Schutterijstraat en waren even later op een balkon te zien. Vanaf de Bussestraat werd de autoladder ingezet. De politie sloot korte tijd een rijstrook van de Spuistraat af.

Er was geen rookontwikkeling zichtbaar. Twintig minuten na de melding kon de ladder al naar beneden. Meer informatie volgt zodra bekend.

Update – Een medewerker van het bedrijf dat werkzaamheden aan de flats verricht, had de kleine brand al gedoofd met een poederblusser op het moment dat de hulpdiensten arriveerden.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (27) pleegt mishandeling onder de ogen van agenten en wordt aangehouden
Volgend artikelOudere man ‘knock out’ geslagen na woordenwisseling
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).