Brandgerucht in flat Paauwenburg, agenten blijven na vertrek brandweer

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Brandweer en politie zijn vanmiddag uitgerukt naar een flat aan de Lieftinckstraat in Paauwenburg waar een brandgerucht gemeld was.

De brandweer van de post Stromenweg constateerde een probleem in een appartement driehoog, waarschijnlijk in de keuken, en bracht een stormram naar binnen. Onduidelijk is waarom. Ook werd er ventilatie-apparatuur gebruikt. Voor zover bekend hoefde er niet geblust te worden.

Een klein uur na de melding, omstreeks 16.40 uur, vertrok de brandweer maar bevonden zich nog steeds politie-agenten in de woning. Buren zeiden niet te weten wat er gaande was. De politie heeft vooralsnog geen nadere informatie verstrekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier