Gevonden tas van spoorloze persoon mogelijk aanleiding voor speurtocht in haven

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De zoekactie vanmiddag in de Buitenhaven (link onderaan) zou een persoon betreffen die al enkele dagen vermist wordt.

Dat zeggen niet-officiële bronnen uit de scheepvaartwereld. Rond de middag werd volgens deze bronnen op de Poseidon-steiger een tas aangetroffen die aan de vermiste persoon toebehoort. Deze aanwijzing zou de reden zijn geweest voor de zoekactie. Een woordvoerster van de politie zei eerder vandaag geen mededelingen te doen, behalve dat mogelijk iemand te water geraakt is.

- ADVERTENTIE -

Het onderzoek van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen werd omstreeks 18.05 uur stopgezet. Agenten van het team werkten twee uur lang met een sonar, vanaf een politieboot, met name in de omgeving van de Poseidon-steiger. Niet bekend is of het onderzoek morgen verdergaat.

Zie ook:
Zoekactie naar mogelijke drenkeling in Vlissingse Buitenhaven (26 september 2019)

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!