© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In een woning aan de Begonialaan is aan het einde van de middag een felle brand uitgebroken. Meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse om de brand te blussen.

De brand werd rond 17.40 uur ontdekt in een twee-onder-een-kapwoning aan de Begonialaan op de hoek met de Irislaan. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Volgens de Veiligheidsregio waren er geen mensen meer in de woning aanwezig. Wel wilden twee vrouwen de woning tijdens de brand betreden. Zij zijn door de brandweer tegengehouden.

De rook die bij de brand vrij kwam, was in de wijde omtrek goed te zien. Voor de zekerheid werd er ook een ambulance opgeroepen om mensen na te kijken die rook hadden ingeademd. In totaal zijn er drie blusvoertuigen en een hoogwerker opgeroepen geweest.

Om 18.12 uur werd het sein brand meester gegeven. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. “Op de verdieping is brand- en rookschade, op de begane grond is rook- en waterschade. Ook bij de buren is rook- en waterschade”, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio. In overleg met de woningbouwvereniging wordt tijdelijke woonruimte voor de slachtoffers gezocht.

Bij de brand komt veel rook vrij. © Foto: Ingezonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier