Politie pakt snel Vlissingse inbreekster op

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag werd in een woning aan de Hercules Segherslaan ingebroken. Later werd hiervoor een Vlissingse aangehouden.

De inbraak werd rond middernacht ontdekt. Uit de woning werden onder andere schoenen, kleding en tassen gestolen. Na bestudering van bewakingsbeelden bleek dat de inbraak vermoedelijk was gepleegd door een vrouw (28) uit Vlissingen.

Ze werd rond 02.00 uur in haar woning aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zit nog vast. Ook vond de politie in de woning van de vrouw enkele gestolen spullen. Deze werden meegenomen. De politie vermoedt dat deze inbraak is gepleegd in de relationele sfeer.

Vorig artikelMan vernielt camera en wordt betrapt, extra problemen na huiszoeking
Volgend artikelFelle brand in woning Begonialaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier