Politie pakt snel Vlissingse inbreekster op

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag werd in een woning aan de Hercules Segherslaan ingebroken. Later werd hiervoor een Vlissingse aangehouden.

De inbraak werd rond middernacht ontdekt. Uit de woning werden onder andere schoenen, kleding en tassen gestolen. Na bestudering van bewakingsbeelden bleek dat de inbraak vermoedelijk was gepleegd door een vrouw (28) uit Vlissingen.

- Advertentie -

Ze werd rond 02.00 uur in haar woning aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zit nog vast. Ook vond de politie in de woning van de vrouw enkele gestolen spullen. Deze werden meegenomen. De politie vermoedt dat deze inbraak is gepleegd in de relationele sfeer.

- Advertentie -
Vorig artikelMan vernielt camera en wordt betrapt, extra problemen na huiszoeking
Volgend artikelFelle brand in woning Begonialaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.