Politie pakt snel Vlissingse inbreekster op

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag werd in een woning aan de Hercules Segherslaan ingebroken. Later werd hiervoor een Vlissingse aangehouden.

De inbraak werd rond middernacht ontdekt. Uit de woning werden onder andere schoenen, kleding en tassen gestolen. Na bestudering van bewakingsbeelden bleek dat de inbraak vermoedelijk was gepleegd door een vrouw (28) uit Vlissingen.

- ADVERTENTIE -

Ze werd rond 02.00 uur in haar woning aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zit nog vast. Ook vond de politie in de woning van de vrouw enkele gestolen spullen. Deze werden meegenomen. De politie vermoedt dat deze inbraak is gepleegd in de relationele sfeer.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!