Slachtoffer bekneld bij botsing op kruispunt Souburgse watertoren

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Op de kruising bij de Souburgse watertoren zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt bij een verkeersongeval, de brandweer heeft een van hen uit zijn voertuig bevrijd.

Het ongeval deed zich voor omstreeks kwart voor drie op de kruising van de A58/Sloeweg en de Veerhavenweg/Bermweg. Twee personenwagens botsten op elkaar. Een persoon raakte bekneld, zodat naast politie en ambulance ook de brandweer ingeschakeld werd.

Op het moment dat de traumahelikopter ter hoogte van Middelharnis vloog, besloten de hulpverleners ter plekke deze rechtsomkeert te laten maken. Ruim twintig minuten na de melding werd het slachtoffer bevrijd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De betrokken auto’s raakten zwaar beschadigd aan de voorzijde. Omdat de Sloeweg richting Sloebrug afgesloten was, ontstond een behoorlijke opstopping vanaf de Keersluisbrug tot dicht bij de snelweg.

Op dit moment wordt onderzoek gedaan.

Update 16.30 uur – Het verkeer rijdt uiterst langzaam op de A58 richting Vlissingen, een weggebruiker noemt 45 minuten vertraging.

Vorig artikelFietsster gewond geraakt bij eenzijdig ongeval Vlissingen
Volgend artikelGewonden ongeval bij A58 zijn twee Vlissingers
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier