Politie: Bijna dagelijks aangifte gestolen bromfiets in Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie meldt dat er de afgelopen twee weken opmerkelijk veel aangiftes zijn gedaan van gestolen bromfietsen.

Sinds 13 oktober werden er diefstallen aangegeven vanaf de locaties Arsenaalplein, Oude Markt, Koudekerkseweg, Tulpenlaan, Bakkersgang, Van Dishoeckstraat, Westerzicht, Rembrandtlaan en Kasteelstraat. Bijna telkens verdwenen de voertuigen des avonds of ’s nachts, vaak uit een makkelijk te betreden tuin bij een woning.

- ADVERTENTIE -

“Zorg ervoor dat uw bromfiets afgesloten is en (indien mogelijk) in een schuur opgeborgen wordt of anders ergens aan vast staat met een kettingslot”, waarschuwt de politie. “Alleen een stuurslot voldoet niet!”

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!