Zwartrijder (14) betrapt met boksbeugel

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Maandagavond rond 18.00 uur werd een 14-jarige jongen uit Middelburg door NS-medewerkers betrapt op het reizen zonder vervoersbewijs. Omdat hij ook geen identiteitsbewijs bij zich had werd de politie erbij geroepen.

Naast dat hij een boete krijgt voor het reizen zonder treinkaartje, zal overleg worden gevoerd met de Officier van Justitie, omdat de jongeman een verboden wapen bij zich had. Bij de jongen werd namelijk een boksbeugel aangetroffen.

Het wapen is in beslag genomen. De ouders van de jongen zijn in kennis gesteld van het voorval.

Vorig artikelStuurloos zeiljacht op sleeptouw genomen ter hoogte van Groene Boulevard
Volgend artikelTENNET stuit op mogelijke zeemijn tijdens werkzaamheden Westerschelde
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier