Stuurloos zeiljacht op sleeptouw genomen ter hoogte van Groene Boulevard

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een zeiljacht met vier opvarenden is vanmiddag in de problemen gekomen bij Vlissingen, de Zeemanshoop van de KNRM heeft de boot naar de Buitenhaven gebracht.

De opvarenden van de zeilboot, met Belgische vlag en inscriptie van de Koninklijke Yachtclub Gent, kregen omstreeks 16.00 uur technische problemen op korte afstand van eetcafé De Punt. Ze wilden naar Wolphaartsdijk.

- Advertentie -

De bemanningen van twee vaartuigen die in de buurt waren, hielden de situatie in de gaten totdat de reddingsboot Zeemanshoop vanuit Breskens ter plaatse kwam. De KNRM-bemanning bracht het jacht naar de Buitenhaven en legde het vast aan de Poseidonsteiger.

- Advertentie -
Vorig artikelJongens (14) aangehouden na bedreiging in binnenstad
Volgend artikelZwartrijder (14) betrapt met boksbeugel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).