Vlissingse opgelicht voor 20.000 euro. Vanavond beelden van dader in Opsporing Verzocht

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht toont vanavond beelden van een man die met gestolen bankgegevens afrekende in een elektronicawinkel in Amsterdam.

Op 12 november 2018 ontdekte een vrouw uit Vlissingen dat bijna 20.000 euro van haar bankrekening was gestolen. Toen ze eerder probeerde om via Marktplaats een paar schoenen te verkopen, bleek een potentiële koper een geraffineerde dief. De Vlissingse werd slachtoffer van phishing toen ze onbewust haar bankgegevens aan de dief gaf.

- ADVERTENTIE -

Tijdens het politieonderzoek zijn beelden opgevraagd. De politie wil weten wie de man herkent die zeker drie telefoons en een smartwatch ter waarde van 2.500 euro afrekende in een elektronicawinkel aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam-Zuid. Het bedrag werd vervolgens bij de vrouw uit Vlissingen afgeschreven.

Het is nog niet bekend wie deze man is. In een speciaal opsporingsbericht dat vanavond online komt, staan foto’s van hem.

De live-uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 29 oktober, aanvang 20.30 op NPO1. Op woensdag 30 oktober kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 11.55 uur.

Update 30 oktober 2019, 13.08 uur: De politie geeft aan dat er na de uitzending van gisteren één tip is binnengekomen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!