Vier auto’s bij kop-staartbotsing betrokken op Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Drie personenwagens en een busje zijn vanmiddag op elkaar gebotst voor de spoorwegovergang bij de Sloebrug. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de voorste auto verklaarde dat ze voor de spoorwegovergang stond te wachten toen haar voertuig van achteren werd aangereden. Ook een derde auto en, tenslotte, een bedrijfsbusje namen deel aan de kop-staartbotsing. Twee van de vijf betrokken inzittenden hadden medische klachten. Ze werden bekeken in de toegesnelde ambulance maar behoefden geen verdere behandeling.

Omdat diverse vloeistoffen uit de wagens lekten, zoals daklijm achter in het busje van een klus- en timmerbedrijf uit Poortvliet, kwam ook de brandweer naar de plek van het ongeval.

Uiteindelijk kon de bestuurster van de voorste auto haar weg vervolgen. De andere voertuigen werden geborgen, waarna gemeentemedewerkers het wegdek schoonmaakten. Het overige verkeer in de richting van de A58 ondervond weinig hinder omdat de linkerrijstrook vrij bleef.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelVlissingse opgelicht voor 20.000 euro. Vanavond beelden van dader in Opsporing Verzocht
Volgend artikelRuim duizend kilo coke tussen de bananen in container uit Ecuador
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier