Politie zoekt verdachte na melding huiselijk geweld aan Nieuwstraat

0
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een melding van huiselijk geweld vanochtend in een woning aan de Nieuwstraat, de politie zoekt een verdachte die het pand verlaten heeft voordat de hulpdiensten ter plekke kwamen.

Gezien de aard van de melding werd omstreeks 9.10 uur groot alarm geslagen inclusief traumahelikopter. Al snel bleek de helikopter niet vereist. Uiteindelijk stapte het slachtoffer, een man, zelf de ambulance in. Hij is voor behandeling en controle zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten droegen handschoenen en brachten plastic zakken naar binnen voor het bewijsmateriaal. Aanvankelijk zou de politie een oproep doen via Burgernet met details over de van mishandeling verdachte persoon. Daar is later van afgezien. De politie zoekt hem of haar nog steeds.

Update 12.45 uur – De verdachte is zojuist in Vlissingen aangehouden, aldus de politie op Twitter.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier