Politie zoekt verdachte na melding huiselijk geweld aan Nieuwstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een melding van huiselijk geweld vanochtend in een woning aan de Nieuwstraat, de politie zoekt een verdachte die het pand verlaten heeft voordat de hulpdiensten ter plekke kwamen.

Gezien de aard van de melding werd omstreeks 9.10 uur groot alarm geslagen inclusief traumahelikopter. Al snel bleek de helikopter niet vereist. Uiteindelijk stapte het slachtoffer, een man, zelf de ambulance in. Hij is voor behandeling en controle zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -

Agenten droegen handschoenen en brachten plastic zakken naar binnen voor het bewijsmateriaal. Aanvankelijk zou de politie een oproep doen via Burgernet met details over de van mishandeling verdachte persoon. Daar is later van afgezien. De politie zoekt hem of haar nog steeds.

Update 12.45 uur – De verdachte is zojuist in Vlissingen aangehouden, aldus de politie op Twitter.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBrandje in kelder Sardijntoren in de kiem gesmoord
Volgend artikelBrandweer bevrijdt beknelde persoon op parkeerplaats ziekenhuis
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).