Rijbewijs bromfietser ingevorderd op President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 30-jarige bromfietser uit Oost-Souburg is vannacht zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij weigerde zijn speeksel en bloed te laten testen.

Rond middernacht zagen agenten de man een wheelie maken. Op de President Rooseveltlaan konden ze hem staande houden, ondanks het feit dat hij probeerde te ontkomen. De agenten roken tijdens het gesprek alcohol en kregen de indruk dat er ook drugs in het spel waren. De man was al vaker betrapt op het rijden onder invloed.

- Advertentie -

De bromfietser weigerde een speekseltest en ging ook niet accoord met bloedafname door een arts. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd. Hij kreeg een dagvaarding mee en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

- Advertentie -
Vorig artikelVerkeerscontrole levert geen boetes op, wel informatie
Volgend artikel750 kilo cocaïne onderschept die onderweg was naar Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. lijkt mij beter dat hij het ook niet weer terug krijgt althans voor de eerste 2 jaar niet dan leren ze het wel af met drank en drugs op te gaan rijden

Reacties zijn gesloten.