Vier jongens aangehouden voor meerdere diefstallen van scooters

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vier jongens van 14 tot en met 16 jaar zijn de afgelopen tijd aangehouden voor scooterdiefstallen in, vooral, Middelburg en Vlissingen.

Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. Het viertal zou in wisselende samenstelling en met andere personen sinds begin augustus meerdere scooters hebben ontvreemd. Enkele jongens werden herhaaldelijk aangehouden voor telkens andere diefstallen of voor het bezit van een gestolen bromfiets.

- ADVERTENTIE -

Volgens de recherche werden de meeste scooters gestolen terwijl ze afgesloten geparkeerd stonden op de openbare weg of bijvoorbeeld in een makkelijk toegankelijke tuin. De verdachten verbraken het slot. Later werden de betreffende scooters beschadigd, kapot of zelfs uitgebrand teruggevonden.

De politie kreeg sinds begin augustus tientallen aangiften van scooterdiefstallen op Walcheren en vooral in Middelburg (35) en Vlissingen (30). Daarop startte de recherche zes onderzoeken. Vijf ervan zijn nu afgerond en hebben dus vier jonge verdachten opgeleverd. Ze komen uit Vlissingen en Middelburg.

Zie ook:
Politie: Bijna dagelijks aangifte gestolen bromfiets in Vlissingen (25 oktober 2019)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!