Bewoners flatgebouw Sloeweg wakker geschrokken door kleine brand

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Bewoners van een gebouw aan de Sloeweg, nabij het Van Houtenplein in Paauwenburg, zijn vannacht in hun slaap gestoord door een brandje op de begane grond.

Een getuige verklaarde dat hij rond half twee langs de flat liep en vuur zag. Omdat de batterij van zijn telefoon leeg was, kon hij niet bellen naar 112. Daarop begon hij op deuren en ramen te bonzen. Een wakker geschrokken bewoner lichtte de hulpdiensten in. Intussen doofde een buurman het vuurtje met een kleine brandblusser.

- ADVERTENTIE -

De brandweer ging even later naar binnen met een hogedrukspuit en ventileerde na een grondige inspectie zowel de woningen boven als beneden. Een oudere vrouw had mogelijk rook ingeademd en werd opgevangen. Wat er precies gebrand heeft, is niet bekendgemaakt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!