Drie mannen aangehouden voor vechtpartij Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gistermiddag rond 13.15 uur vond een vechtpartij plaats bij een woning aan de Schaepmanstraat in Vlissingen. Bij de vechtpartij zou mogelijk gebruik zijn gemaakt van messen. De politie heeft drie mannen aangehouden.

Het slachtoffer belde de politie en deed aangifte. Hij zou (oppervlakkig) gewond zijn geraakt door een prik van een mes. Eén verdachte kon al snel worden aangehouden. Het betrof een man van 23 jaar uit Vlissingen.

Een getuige meldde vervolgens dat hij een verdachte situatie zag ergens verderop. Een man zou op een paniekerige manier uit de bosjes zijn gekomen. Dit bleek de tweede verdachte te zijn, een 18-jarige Vlissinger. Hij is aangehouden en later werd ook nog de derde verdachte, een 24-jarige man uit Middelburg, aangehouden.

De mannen zijn naar een politiecellencomplex gebracht waar ze zondag verder worden gehoord door rechercheurs. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld. De zaak wordt door de politie onderzocht.

Vorig artikelDrie jongeren aangehouden in garagebox Oost-Souburg
Volgend artikelVier jongens aangehouden voor meerdere diefstallen van scooters
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier