Kop-staartbotsing op Nieuwe Vlissingseweg zonder ernstige gevolgen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Lidl zijn vanmiddag twee personenwagens in botsing gekomen.

Omstreeks kwart voor drie reed een man, komend uit de richting van de Keersluisbrug, achter op zijn voorganger. Twee politiewagens waren snel ter plekke. De blauwe zwaailichten waarschuwden het overige verkeer, dat overigens geen hinder ondervond.

De bestuurster van de voorste auto werd voor alle zekerheid even bekeken door ambulance-personeel. Daarna kon ze ondanks schade aan de achterzijde van het voertuig haar weg vervolgen. Het andere betrokken voertuig daarentegen, met opschriften van een bedrijf uit Heinkenszand, moest geborgen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier