Auto weggesleept na botsing met fietser in Walstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vandaag lichtgewond geraakt bij een botsing met een personenwagen in de Walstraat, de auto kwam tegen een paaltje tot stilstand en moest geborgen worden.

Rond het middaguur reed de fietser over de Walstraat uit de richting van de Nieuwendijk. Op de kruising met de Nieuwstraat werd hij aangereden door een personenwagen die van rechts kwam. De automobilist probeerde naar eigen zeggen nog uit te wijken, maar hij kon een botsing niet voorkomen en klapte bovendien tegen een paaltje. Het nummerbord aan de voorzijde belandde meters verderop op het wegdek.

- Advertentie -

De fietser werd bekeken in een ambulance, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet vereist. De politie sprak met de autobestuurder in een nabijgelegen restaurant. Op dit moment is het wachten op een bergingsbedrijf voor het afvoeren van de wagen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (19) loopt gebroken kaak op door mishandeling bij hockeyfeest
Volgend artikelKop-staartbotsing op Nieuwe Vlissingseweg zonder ernstige gevolgen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).