Man lichtgewond door steekpartij Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vrijdagochtend kreeg de politie een melding binnen van een steekpartij op de Van Reenenstraat in Vlissingen. Er zou een persoon gewond zijn geraakt.

Volgens de politie vond de steekpartij vermoedelijk plaats op de Van Reenenstraat rond 10.50 uur. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een conflict tussen twee mannen de oorzaak geweest zou zijn van de steekpartij.

Het slachtoffer was na de steekpartij naar een flatwoning in de Schaepmanstraat gegaan. Het opgeroepen ambulanceteam kwam hier ook naar toe. Het slachtoffer raakte volgens de politie lichtgewond en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

De dader vluchtte na het incident weg op een scooter in de richting van de Boulevard. Volgens een woordvoerder van de politie wil het slachtoffer geen aangifte doen. “Daarom is het onderzoek voorlopig afgerond”, aldus de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier