Traumahelikopter twee keer opgeroepen voor meldingen Vlissingen en Oost-Souburg

Een ambulance bij de andere ingang van Amels aan de Van Speijkstraat. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De traumahelikopter is vandaag tweemaal opgeroepen voor meldingen in Vlissingen en Oost-Souburg.

Melding Koopmansvoetpad Oost-Souburg

- ADVERTENTIE -

Omstreeks 12.15 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg. De helikopter landde echter niet in Oost-Souburg maar aan de Oude Rijksweg bij Arnemuiden. Er was namelijk een rendez-vous afgesproken met het ambulancepersoneel. De patiënt werd korte tijd ter plekke behandeld door het traumateam. Vervolgens werd de patiënt met spoed per ambulance verder naar het ziekenhuis gebracht. De Oude Rijksweg was door de landing van de traumahelikopter enige tijd volledig afgesloten.

Melding Koningsweg Vlissingen

Rond 12.30 uur werd de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor een melding bij Amels aan de Koningsweg in Vlissingen. Toen de helikopter net was opgestegen vanaf de basis, werd de inzet alweer afgemeld. De brandweer werd opgeroepen om te assisteren maar ook hiervan bleek de inzet niet nodig. Volgens een woordvoerder van de politie ging het om een bedrijfsongeval en liep het slachtoffer slechts lichte verwondingen op. De ambulance met het slachtoffer verliet het terrein van Amels via de achteringang aan de Van Speijkstraat.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!