Brand in flatwoning Dreesstraat Vlissingen

© Foto: Ingezonden

VLISSINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er in een flatwoning in Vlissingen brand gewoed. Een persoon ademde rook in.

De brand woedde op de vierde etage van een flatcomplex aan de Dreesstraat in Vlissingen. Rond 00.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Binnen korte tijd werd er opgeschaald naar middelbrand en werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand in de keuken van de woning. De brand beperkte zich tot de keuken maar er kwam wel veel rook vrij. De vlammen waren te zien vanaf de straat.

De hulpdiensten hebben omwonenden uit hun woningen gehaald. Een man ademde rook in en moest worden nagezien door ambulancemedewerkers.

Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen met het afhandelen van de schade.

Vorig artikel16-jarig meisje ‘out’ op toilet van cafetaria door te veel alcohol
Volgend artikelJongens van 12 en 13 aangehouden voor straatroof op Baskensburgplein
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier