Brand in flatwoning Dreesstraat Vlissingen

© Foto: Ingezonden
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er in een flatwoning in Vlissingen brand gewoed. Een persoon ademde rook in.

De brand woedde op de vierde etage van een flatcomplex aan de Dreesstraat in Vlissingen. Rond 00.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Binnen korte tijd werd er opgeschaald naar middelbrand en werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand in de keuken van de woning. De brand beperkte zich tot de keuken maar er kwam wel veel rook vrij. De vlammen waren te zien vanaf de straat.

De hulpdiensten hebben omwonenden uit hun woningen gehaald. Een man ademde rook in en moest worden nagezien door ambulancemedewerkers.

Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen met het afhandelen van de schade.

- Advertentie -
Vorig artikel16-jarig meisje ‘out’ op toilet van cafetaria door te veel alcohol
Volgend artikelJongens van 12 en 13 aangehouden voor straatroof op Baskensburgplein
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.