Gewonden bij kettingbotsing A58 Ritthem

- Advertentie -

RITTHEM – Vanmorgen raakten meerdere personen gewond bij een kettingbotsing op de A58 nabij de afslag Ritthem. Vijf voertuigen raakten betrokken.

Rond 07.15 uur raakten meerdere auto’s betrokken in een botsing op de A58 tussen Oost-Souburg en Ritthem. De botsing vond plaats op de rijbaan richting Bergen op Zoom.

- Advertentie -

Meerdere ambulances rukten uit om eerste hulp te verlenen. Ook de brandweer werd opgeroepen om te ondersteunen. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De vijf beschadigde voertuigen zijn getakeld door een bergingsbedrijf. Eén rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. De weg is inmiddels weer vrij.

Rond 08.06 uur was er nog een melding van een ongeval op precies dezelfde plaats. Niet bekend is of dit ongeval hoort bij het ongeval eerder vanmorgen.

Update 13-12-2019, 11.00 uur

De politie laat via Instagram weten dat verschillende bestuurders zijn bekeurd omdat zij het ongeval aan het filmen waren. De boete bedraagt volgens de politie 249 euro.

- Advertentie -
Vorig artikel1200 kilo cocaïne aangetroffen in haven van Vlissingen
Volgend artikelContainerbrandje in ‘Rooie Buurt’ eenvoudig geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.