Politie ontdekt enkele kilo’s speed in drugspand Vlissingen

De aangetroffen drugs. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – In een woning in Vlissingen heeft de politie enkele kilo’s speed, wiet en pepperspray aangetroffen. Agenten hielden twee personen aan.

De politie viel het pand binnen nadat er informatie was binnengekomen bij de wijkagent en bij een drugsexpert van de politie.

- Advertentie -

Na overleg met de Officier van Justitie werd besloten om de woning binnen te vallen. In de woning troffen de agenten enkele kilo’s speed, wiet en pepperspray aan. Ook werd er een rijbewijs gevonden dat nog ingevorderd moest worden.

Twee mannen die zich in de woning ophielden, zijn aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. De verdachten zullen door de recherche worden gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpverleners zoeken langdurig naar vermiste man tussen Vlissingen en Zoutelande
Volgend artikelMan vermist: politie doet oproep via Burgernet, kennissen via Facebook
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.