Jongen (16) krijgt vuistslagen en kopstoot op Bellamypark

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 16-jarige jongen heeft gistermiddag aangifte gedaan van een mishandeling op de Smallekade, aan het Bellamypark.

Daar zou de jongen zonder aanleiding een kopstoot hebben ontvangen. Een GGD-arts kwam naar het politiebureau om het letsel te bekijken. Op basis van het signalement en drie getuigenverklaringen achterhaalde de politie al snel de identiteit van de verdachte.

- Advertentie -

Agenten zochten hem op. Hij was niet thuis en diende zich op het bureau te melden, zo kreeg de familie te horen. Dat gebeurde rond 18.00 uur. De 17-jarige Vlissinger heeft de afgelopen nacht in de cel doorgebracht.

Van een andere jongeman kreeg het slachtoffer nog enkele vuistslagen. Ook deze jongen wordt verzocht zich te melden, aldus de politie vandaag.

- Advertentie -
Vorig artikelMan vermist: politie doet oproep via Burgernet, kennissen via Facebook
Volgend artikelBotsing op President Rooseveltlaan, schade beperkt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).