Botsing op President Rooseveltlaan, schade beperkt

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personen zijn vanmiddag bekeken door ambulancemedewerkers na een botsing op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan.

Een autobestuurster die over de Bloemenlaan reed uit de richting van de Hercules Segherslaan wilde even na 14.00 uur de President Rooseveltlaan oversteken. Daarbij werd haar voertuig aan de linkerachterzijde geraakt door een medeweggebruiker die voorrang had. De bestuurster en haar passagiers, onder wie kleine kinderen, bleven ongedeerd.

- Advertentie -

Twee van de drie personen uit de auto die voorrang had, een man en een vrouw, werden bekeken door het opgetrommelde ambulancepersoneel. Het letsel bleek mee te vallen. Ook de blikschade was beperkt, beide voertuigen konden verder.

Het overige verkeer ondervond een kwartier lang de nodige hinder op het kruispunt, waar zich regelmatig kleine ongevallen voordoen.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (16) krijgt vuistslagen en kopstoot op Bellamypark
Volgend artikelBrandweer ingeschakeld voor spelende kinderen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).