Vlissingse partijen vragen al geruime tijd aandacht voor problemen Sloeweg

De gevaarlijke kruising op de Sloeweg. © Foto: Google Maps
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De verkeerssituatie op de Sloeweg, waar een 42-jarige Souburger vandaag om het leven kwam, staat al meer dan een jaar op de politieke agenda.

Zo vroeg een lokale partij in november 2018 nog de mogelijkheid van een rotonde op de kruising met de Weijevlietweg te overwegen. Dit naar aanleiding van de vele ongevallen. Het kruispunt zal alleen maar drukker worden, zo redeneerde Perspectief Op Vlissingen, als straks de wijk Claverveld opgeleverd wordt.

- ADVERTENTIE -

De lokale raadsfractie van de SGP kwam in april dit jaar met een ander voorstel: het doortrekken van de middenberm. Een rotonde zou belemmerend zijn en zeker in het toeristenseizoen opstoppingen veroorzaken.

Het college van B&W antwoordde in juni aan de SGP dat de verkeerssituatie op de gehele Sloeweg op regionaal niveau onderzocht werd. “Het onderzoek kan naar verwachting in het derde kwartaal 2019 worden afgerond.”

Zie ook:
Dode bij eenzijdig ongeval op kruispunt Weijevlietweg en Sloeweg (26 december 2019)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!