Vier auto’s en ruit van Lidl beschadigd door ongelukkige manoeuvre

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een ruit van de Lidl in Paauwenburg is vanmiddag gesneuveld doordat een geparkeerde personenwagen ertegenaan rolde na een botsing.

Omstreeks 14.00 uur maakte een autobestuurster een vreemde manoeuvre op de De Visserstraat. Ze drukte twee geparkeerde personenwagens tegen elkaar, een derde auto die ze aanreed, kwam achteruitrollend tot stilstand tegen de Lidl en vernielde met de trekhaak een winkelruit.

De betrokken partijen zijn meer dan een uur bezig geweest met de formaliteiten. Agenten hielpen een handje. Daarna werd een houten plaat op de supermarkt aangebracht door een gespecialiseerd bedrijf. Niemand raakte gewond.

Een vrouw die getuige was, schrijft op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg: “De klap was enorm. Ik stond net voor de kassa, dacht echt dat hij de winkel inkwam”. Ook de glaszetter van de firma Roegiers Glas reageert.

Vorig artikelVlissingse partijen vragen al geruime tijd aandacht voor problemen Sloeweg
Volgend artikelVeel rook bij containerbrandje op Menno van Coehoorngracht
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier