Dode bij eenzijdig ongeval op kruispunt Weijevlietweg en Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag heeft op de kruising van de Weijevlietweg en de Sloeweg een ernstig ongeval plaatsgevonden. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn opgeroepen.

Rond 17.30 uur vond het eenzijdige ongeval plaats. Direct werden meerdere ambulances, een traumahelikopter en twee brandweervoertuigen opgeroepen. De traumahelikopter is inmiddels afgemeld en komt dus niet ter plekke.

- Advertentie -

Volgens de politie zijn er twee personen betrokken. Beide personen zaten vast in het voertuig. Tegen 18.00 uur meldde de politie dat één slachtoffer uit de auto was gehaald en naar het ziekenhuis werd vervoerd. Het andere slachtoffer zat nog in de auto. Er zijn schermen geplaatst om deze auto.

Om 18.49 uur meldt de politie dat het overlijden is vastgesteld van de persoon in de auto.

De Sloeweg is afgesloten vanaf de rotonde bij Bossenburgh en vanaf de A58 bij Oost-Souburg. Een haakarmbak van de brandweer staat op de afgesloten Weijevlietweg.

Het autowrak staat op de hoek van de Weijevlietweg en de Sloeweg in het gras. Op het fietspad en deels in het fietserstunneltje liggen brokstukken en glas.

19.00 uur – Verkeersongevallenanalisten zijn onderweg voor het onderzoek naar de toedracht.

20.40 uur – De politie maakt bekend dat het omgekomen slachtoffer een 42-jarige man uit Oost-Souburg is. Een 24-jarige Vlissinger ligt met onbekende verwondingen in het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelVastgelopen jacht na anderhalf uur slepen afgemeerd in Buitenhaven
Volgend artikelVlissingse partijen vragen al geruime tijd aandacht voor problemen Sloeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

3 REACTIES

Reacties zijn gesloten.