Veel rook bij containerbrandje op Menno van Coehoorngracht

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Flinke rookontwikkeling vanavond op Het Fort, waar een brandje in een ondergrondse afvalcontainer moest worden geblust.

Een jongen zag de rook omstreeks 20.20 uur en belde 112. Brandweerlieden van de post Olympiaweg en politie-agenten waren snel op de Menno van Coehoorngracht aanwezig.

- Advertentie -

Een soortgelijk incident vond op Tweede Kerstdag plaats bij een flat aan de Sint Kruislaan. Gisteravond was het raak op het Oranjeplein in Oost-Souburg. Daar ging het om een bovengrondse afvalbak. Verder krijgt de politie zoals gebruikelijk in deze periode meldingen van overlast door vuurwerk, vanmiddag bijvoorbeeld in de buurt van de Abraham Kuyperstraat en de Troelstraweg.

Alle ondergrondse containers in de gemeente Vlissingen worden uit voorzorg op 31 december vanaf 13.00 uur afgesloten. Op nieuwjaarsdag zijn ze vanaf 17.00 uur weer te gebruiken.

- Advertentie -
Vorig artikelVier auto’s en ruit van Lidl beschadigd door ongelukkige manoeuvre
Volgend artikelAuto in brand op Irislaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).